Египет – Уругвай прогноза

15:00, 15 юни 2018
Фаворитът в групата Уругвай започва мондиала срещу коравия отбор на Египет. Голямата звезда на фараоните Мохамед Салах може и да не успее да се възстанови навреме, но при всички положения този мач няма да бъде лесен за Луис Суарез и компания. Ектор Купер знае как да построи отбора си така, че да бъде труден за побеждаване, затова Уругвай трябва да бъдат внимателни да не подценят сериозността на задачата, пред която са изправени.

Тази среща едва ли ще донесе особени вълнения на футболните ценители, но и двата отбора знаят много добре значимостта на първите двубои от всяка групова фаза. Със сигурност никой не би искал да загуби срещата и няма да подходи безрасъдно към двубоя. Въпреки това, предимството в индивидуалната класа на Уругвайските футболисти е очевидно.

Целта на Ектор Купер ще бъде да направи мача скучен. Това вероятно ще изнерви някои от зрителите пред екраните, но основната цел ще бъде да изнерви уругвайските състезатели. Очаквам този двубой да бъде нискорезултатен и затова тук ще препоръчам залог под 2.5 гола в мача. Все пак, не смятам, че Египет ще успее да удържи Уругвай и ще предложа и залог за краен изход & брой голове – Уругвай & Под 2.5 гола в мача.

Единичен: Текущ
Световно Първенство 2018, Групова фаза
15:00/15 юни
Египет - Уругвай
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Текущ
Световно Първенство 2018, Групова фаза
15:00/15 юни
Египет - Уругвай
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0