Дъстин Поарие – Конър Макгрегър: Прогноза от ММА на Николай Валуев

07:00, 11 юли 2021
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC.Той дава своята прогноза зa ММА срещата между Дъстин Поарие и Конър Макгрегър от UFC 264.
Единичен: Загубен
UFC 264
07:00/11 юли
Дъстин Поарие - Конър Макгрегър
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Дъстин Поарие се бие с Конър Макгрегър. Дългоочаквана битка помежду им. В първия двубой Макгрегър завърши битката достатъчно бързо, но Поарие спечели втория предсрочно.

Поарие е решен да докаже на целия свят, че е по-добър и има всички шансове да го направи. Но как тези шансове ще бъдат използвани? Нека се опитаме да си представим как може да се развие битката. Поарие направи изводи от първата битка, така че ще се опита да не форсира събитията в първите рундове, за да не бъде ударен от Макгрегър. Той ще се опита да премести битката в по-късните кръгове, където има възможност да спечели. С какви средства? Поради феноменалната си издръжливост, поради факта, че държи противника си добре на разстояние, той има добра ударна техника. Той може да действа и на земята, но Макгрегър е по-добър в този компонент.

бонус код оферти на Bet365

Макгрегър може да се умори, ако Поарие успее да осъществи плана си за битката. Ако не успее, тогава отново можем да видим ранна победа на Макгрегър, както беше в първата битка. Но ако битката премине в дълги рундове, тогава шансовете са изравнени тук.

Много е трудно да се предскаже как ще се развият събитията, но нещо ми подсказва, че Макгрегър ще спечели тази битка. Правя това предположение с голямо внимание. Коефициентът за победа на ирландеца е 2.00 в bet365.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2112
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари