Коста Рика – Сърбия прогноза

15:00, 17 юни 2018
Коста Рика срещу Сърбия е един от тези двубои, които правят световното първенство толкова цветно. Сблъсък на стилове, култури и два качествени отбора. Коста Рика беше приятната изненада на миналото световно, докато сърбите имат надеждата да изпълняват тази роля сега. Надеждата на двата отбора за продължаване минава през добър резултат в този първи мач.

Коста Рика се класира на втори пореден мондиал, но трудно ще повтори постиженията си от преди 4 години. Вече никой няма да допусне подценяване срещу този съперник, докато ядрото на отбора не е коренно променено. Последната контрола донесе неприятна загуба от Белгия, която със сигурност е дала храна за размисъл на костариканците.

Сърбите пък разполагат с много качествен състав, но както винаги неуредици на терена и извън него ги съпътстваха през целия квалификационен цикъл. Все пак индивидуалната им класа определено се отличава от тази на съперника и те са фаворит в този двубой. Битката за второто място в групата вероятно ще е между западните ни съседи и Швейцария, затова тук победата е задължителна за тях.

Коста Рика ще чака удобен момент да удари съперника на контраатака, но тези възможности може би няма да бъдат безброй. Предвид големия залог в мача, смятам че тук ще станем свидетели на късна развръзка. Затова препоръчвам залог за гол в края, след 68:59.

Единичен: Текущ
Световно Първенство 2018, Групова фаза
15:00/17 юни
Коста Рика - Сърбия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0