Аржентина – Исландия прогноза

16:00, 16 юни 2018
Аржентина започва похода си срещу отбора на Исландия. Макар да изглежда непретенциозно, островният тим може да се запъне сериозно на Лео Меси и компания. Аржентинците обаче нямат право на грешна стъпка, още по-малко на самото начало на турнира.

Това може да бъде последният шанс на Лео Меси да изведе Аржентина до световния футболен връх. След толкова загубени финали през годините, мотивацията за успех не може да бъде по-голяма в лагера на гаучосите. Балансът в отбора обаче все още трябва да бъде установен, а липсата на качествени контроли може да се окаже проблем за Аржентина.

Исландия се класира на втори пореден голям футболен форум, и отново е считана за аутсайдер. Точно това е ролята, която те обичат. Въпреки това, формата на тима не е блестяща и ще трябва да стане чудо, за да ги видим отново във фазата на елиминациите. Исландия допусна 3 загуби в последните си 4 срещи, а тук очаквам Аржентина да опита да постигне изразителна победа за допълнителна увереност. Затова прогнозата, която препоръчвам е Победа за Аржентина и над 2.5 гола в мача.

Единичен: Текущ
Световно Първенство 2018, Групова фаза
16:00/16 юни
Аржентина - Исландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0