Антъни Джошуа – Кубрат Пулев: Прогноза на Николай Валуев

00:00, 13 дек. 2020
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC.Той дава своята прогноза зa боксовия мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев.
Единичен: Загубен
Мач за титли на WBA Super, IBF, IBO и WBO
00:00/13 дек.
Антъни Джошуа - Кубрат Пулев
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Здравейте скъпи приятели, любители на бокса!

Тази година ще бъде завърши с поредната битка в тежка категория. Кубрат Пулев ще опита късмета си да завладее пояса, който принадлежи на Антъни Джошуа.

Всички помним завръщането на Джошуа. Поражението му срещу мексиканеца добави интелект към всичко останало в играта му. Той е отслабнал много, като същевременно продължава да се движи енергично и не е загубил топовния си удар. Спомняме си, че с правия си удар Джошуа смъкваше своите съперници на тепиха повече от веднъж.

Най-добри букмейкъри

Най-вероятно в тази битка той отново ще демонстрира силата на десния си удар. Как ще стане това, в кой рунд – вие преценете сами. Но ми се струва, че развръзката на битката може да дойде в средата на 12-рундовата битка. Може да бъде в 5-тия, 6-тия или 7-мия рунд. Но е малко вероятно да видим целия мач да бъде изигран.

И все пак Кубрат Пулев, въпреки факта, че се боксира от дълго време, не се е срещал с онези съперници, които Джошуа вече победи. Всичко е късмет. Гледайте бокса, обичайте бокса. Ще бъде наистина интересна битка. Прогнозирам по-малко от 7.5 рунда на ставка от 1.72 в Betwinner.

Начален бонус
Exclusive
100% до €130 Начален Бонус Спорт от BetWinner
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Букмейкърът BetWinner приветства своите нови клиенти с Увеличен Начален Бонус Спорт в размер на 100% до €130. Трябва да направите нова регистрация и депозит.
498
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари