Алехандро Давидович Фокина – Андрей Рублев: Прогноза за сетове на Анна Чакветадзе

12:00, 01 окт. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос
12:00/1 окт.
Алехандро Давидович Фокина - Андрей Рублев
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Все още не мога да повярвам как Андрей Рублев успя да спечели мача срещу Сам Куери в първия кръг – американецът се отказа, като водеше с 2:0 сетове и 5: 3 гейма. Рублев успя да оцелее, да промени хода на мача. Мисля, че такава емоционална победа само ще му добави сила и самочувствие.

Най-добри букмейкъри

Рублев се изправя срещу Алехандро Давидович Фокина – испанецът също има руски корени. Трябва да е ясно, че Рублев не игра толкова зле в началото на предния си мач, а просто Куери изглеждаше страхотно. Сервисът му летеше, на задна линия игра страхотно, и излизаше на мрежата. С такава сила Давидович Фокина не може да се мери. Нито размерите, нито техниката му го позволяват. Той може да „бяга“ дълго време, но Давидович Фокина едва ли ще успее да излъже Рублев във формата, в която се намира. Андрей играе по-бърз и остър тенис.

Мисля, че Рублев ще спечели тук без никакви проблеми. Според мен ще бъдат изиграни по-малко от 34,5 гейма – коефициент от 1.80 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0