Страхотен удар и коефициент 151.00 от бебето в кралското семейство

«Букмейкър Рейтинги»
На 8 май принц Хари и съпругата му Мегън обявиха името на първото си дете. Противно на очакванията както на букмейкърите, така и на повечето хора, малкото носи името Арчибалд.

Жена от Великобритания спечели сериозна сума, след като заложи и позна какво име ще носи новороденото. Историята е повече от любопитна.

„Причината да заложа на Арчи беше, че моят внук, който е роден в същия ден като принц Хари, се казва Арчи. Затова реших да направя смел залог, надявайки се, че моят Арчи ще ми донесе късмет“, обясни победителката.

Така тя заложила 120 паунда, а коефициентът името на бебенцето да е Арчи, бе 151.00. Така печалбата е малко над 18 хиляди паунда, които дамата каза, че ще използва за бъдещото обучение на внука си Арчи.

Ето всички букмейкъри в нашия списък, в които може да отворите вашата нова сметка

В началото на месец май букмейкърите спряха да приемат залози за детето на принц Хари и Меган Маркъл. Сред най-популярните варианти и съответно с най-ниски коефициенти за залози за име бяха Александър, Джеймс, Артър и Спенсър.

Името Арби не бе особено популярно и възможно за ново име на най-новия член на Кралското семейство. Именно и поради тази причина това име получи коефициент 151.00.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация