Роднина на сензационния шампион по бокс Анди Руис спечели от боя над Джошуа

«Букмейкър Рейтинги»
Новият световен шампион във версиите WBA, WBO, IBF и IBO Анди Руис-Младши наистина шокира света. Едва ли някой е очаквал да победи действащия и непобеден до този момент Антъни Джошуа. Но ето, че и това се случи…

Самият Анди Руис – Младши призна, че негов роднина е заложил и е спечелил от победата му над Джошуа. Но е избрал да бъде доста тактичен, залагайки само… 1000 долара.

Естествено, дори букмейкърите не очакваха подобен изход от мача и затова преди него бяха дали коефициент за успех на Анди Руис – 10.00! В резултат на залога и скромните 1000 долара роднината на мексиканеца е спечелил 10 000 долара.

След победата Мексико понесе на ръце новия си герой, тъй като това е първият мексикански световен шампион по бокс в тежка категория. Бащата на Анди Руис нарече сина си Мексиканския Роки.

Въпреки това и анализатори, и букмейкъри, не смятат, че Анди Руис ще повтори сензационния си успех срещу Джошуа. Заложните къщи вече обявяват коефициенти при евентуален реванш между двамата и дават около 83% шанс Джошуа да спечели. А Анди Руис отново е в ролята на аутсайдер, като този път обаче получава далеч по-приемливи коефициенти.

Само преди няколко часа мексиканецът каза, че ако от лагера на Антъни Джошуа искат двубоя да е на негова територия, трябва да му дадат 50 милиона долара…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация