Полицайка загина при игра на руска рулетка

«Букмейкър Рейтинги»
Жестока трагедия се разиграла в САЩ, която довела до смъртта на полицайка. Историята е съвсем реална и по нея се водят дела, но не това е най-неприятното. Жена се е простила с човешкия си живот заради… просто една игра.

Драмата се разиграла в края на месец януари. Колегите от полицията в Сейнт Луис – Натанаел Хендрен и Катлийн Аликс били в дома на Хендрен след нощно дежурство. Малко по-късно към тях се присъедини трети колега и служител на реда – Патрик Риордан, който е главен свидетел по делото.

Риордан разказва, че Хендрен и Аликс пили алкохол, след което започнали да си играят с оръжието. Мъжът сложил един патрон в барабана на револвер и дръпнал спусъка. След това подал пистолета на Аликс, за да направи същото. Полицайката имала късмет два пъти, но на третия път оръжието произвело изстрел и патронът се забил в гърдите на служителката на реда.

Мъжете се обадили на линейка, но след това решили сами да закарат Аликс в университетската болница наблизо. Момичето загинало по пътя към болницата от раната си.

Хендрен е обвинен в убийство, както и в използване на оръжие в нетрезво състояние. Той обаче отказал да признае вината си и е бил освободен под гаранция в размер на 10 000 долара, но до края на процеса ще бъде под домашен арест.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация