Рейтингът на Ефбет е понижен от 4 на 2 (Причини)

«Букмейкър Рейтинги»
БР понижава рейтинга на efbet от 4 на 2

Екипът на Букмейкър Рейтинги реши да понижи рейтинга на букмейкъра Efbet от 4 на 2. Нашата максимална оценка за конкретна компания за залози е 5. Екипът ни оценява всеки един букмейкър по 7 компонента: Надеждност, Пазари (преди мач и на живо), Коефициенти, Удобство на плащане/теглене, Поддръжка, Бонуси/Промоции и Интуитивност на сайта/приложението. Спрямо представянето на дадения сайт за залози във всяка една от насоките, получава рейтинг оценката.

Освен седемте критерии, по които ние от БР оценяваме букмейкърите, правим постоянен мониторинг на мненията, коментарите или жалбите за конкретния сайт. Те пристигат на нашата платформа, следва детайлно разглеждане и анализиране, след което оформяме оценката за букмейкъра в неговото ревю.

Един от аргументите да намалим рейтинга на Ефбет от 4 на 2 е обратната връзка и контакта с клиентите. За последните три години (март 2019 – март 2022 година) в Букмейкър Рейтинги са постъпили 14 жалби, свързани с Efbet. Както знаете, един от основните приоритети пред нас е, да помагаме на потребителите, ако имат казус с даден букмейкър, да бъде разрешен.

В случая обаче от общо 14 жалби, свързани с Ефбет, само 1 е разрешена в полза на клиент, 1 е била неоснователна (т.е. – клиентът не е имал основание в претенциите си) и цели 10 жалби са попаднали в графа игнорирани. За съжаление огромна част от тези игнорирани жалби са поставени в тази графа заради липса на обратна връзка/отговор от страна на букмейкъра Ефбет по конкретен казус. Така жалбата на практика остава без разрешение, въпреки че е възможно клиентът да е имал право да оспорва или да защитава позицията си. Безспорен минус в определяне на нашата оценка е липсата на отговор от страна на букмейкъра по повод изпратените запитвания.

Част от жалбите, свързани с компанията за залози, са свързани с отказване на изплащане на печалби и съответно отмяна на дадено събитие (въпреки прикрепен и изпратен печеливш талон от страна на потребителя.) Потребителите констатират трудно свързване в продължение на часове и дори дни с отдела по обслужване на букмейкъра при възникнал въпрос или казус. А също така и отказ за закриване на акаунт (нещо, което е в разрез с условията).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P