Магията на ФА Къп: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #27 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

BR-episode-podcast-27

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №27 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Този уикенд отново няма бомбастични дербита в Европа, водещите отбори имат наглед по-лесни мачове. В България играят отново Левски и Славия дни след успеха на белите за купата с 2:1 в драматичен мач. ЦСКА гостува на Берое в един от интересните двубои, така че в родното първенство ще бъде интересно и този кръг. Защото при грешка на ЦСКА в Стара Загора, титлата за Лудогорец може да бъде капарирана още този уикенд.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев, с който ще анализираме и прогнозираме някои от двубоите, както и ще чуете актуалните предложения от букмейкърите за уикенда.

-Стефан Ралчев: Мартине, здравей. По традиция ще започнем с това, което направихме в миналия епизод. А то е, че и двамата сме на плюс от нашите прогнози и залози.

Знаете, че въведохме парично измерение на нашата успеваемост – залог от 10 лева на всеки мач, който прогнозираме. Така следим финансово как сме както за всеки епизод, така и в генерално класиране. За да можем накрая на сезона да видим дали ще излезем на плюс от нашите прогнози.

Нека започнем с теб – успеваемост 4/6, която обаче в цифри се изразява +34,20 лева и така в генералното ти класиране излезе на +22 лева. Аз регистрирах успеваемост 3/6, като и трите ми точни прогнози дойдоха в рубриката „Кръстосан Огън“. Само за миналия епизод съм +13 лева, с което увеличих генералния си сбор от +90,6 лева за изминалите само 2 епизода. Хванахме и двамата хикса на Монако – Лил, който бе с коефициент 3.30, единицата на Бетис срещу Севиля на 2.10, а ти добави и Гол/Гол и Над 2,5 гола на Арсенал – Тотнъм за 2.12.

Да си пожелаем да продължаваме в същия дух, та и по-добре…

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Този уикенд отново е доста постничко откъм големи дербита. Дълго мислихме към кой мач да се насочим, но оставаме в Англия. За жалост в нито едно друго първенство няма поне малко по-интересен сблъсък, за да го вземем в Мач на седмицата. Затова избрахме Лестър – Манчестър Юнайтед за ФА Къп в Англия.

Букмейкърите дават предимство за Манчестър Юнайтед въпреки че е гост. Коефициентите са 2.36 в Палмс Бет за червените дяволи срещу 3.04 за Лестър, 2.35 за Юнайтед срещу 2.85 за Лестър в Уинбет, Bwin дава също 2.35 за гостите срещу обаче по-ниската ставка 2.95 за Юнайтед.

-Стефан Ралчев: Мартине, предстои хубав мач между два отбора, които са съседи и в класирането във Висшата лига, само 1 точка има преднина Юнайтед, а сега се срещат и във ФА Къп. Няма ли да са изморени футболистите на Солскяер предвид мача им с Милан в четвъртък според теб?

  • Манчестър Юнайтед е в серия от 14 мача без загуба, като в 10 от тях тимът не е допуснал нито един гол. Проблемът на тима е друг обаче – започва да вкарва доста трудно и само веднъж в последните 6 срещи е вкарал повече от 1 гол
  • Като гост момчетата на Солскяер нямат загуба от началото на декември във всички турнири, а в Англия изобщо не са губили далеч от дома цял сезон
  • Последната победа на Лестър над Юнайтед е през 2014 година с 5:3

Моята прогноза е Манчестър Юнайтед да се класира на @1.78 в Betwinner

    -Стефан Ралчев: Аз искам да добавя, че в последните 7 мача на Юнайтед във всички турнири са Под 2,5 гола. Като в тези 7 двубоя включително и двата с Милан червените дяволи допуснаха само 1 гол.

    И така моята прогноза за този мач е Под 2,5 гола за коефициент 1.95 от Биуин. Мисля, че и двата отбора ще играят много предпазливо и основната цел е класиране за полуфиналите, а не атрактивна среща и много голове.

    За да следите нашето представяне и по-важното – за да печелите от прогнозите ни, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така няма да пропуснете нищо от това, което всяка седмица поднасяме на вас, нашите слушатели.

    А нека сега видим какво предстои в рубриката

    Изненада на Седмицата

    -Стефан Ралчев: Моята изненада отново е от българското първенство. В миналия епизод бях близо в прогнозата си за Ботев Пловдив – ЦСКА 1948 за равенство. Усетих, че гостите няма да спечелят, но пък и не предполагах, че канарчетата ще вземат и трите точки. Сега моето предложение е за (Монтана – Черно море Х на коефициент 3.50).

    Това е мач, който при първи поглед, всеки ще посегне към Под 2,5 гола и не случайно този пазар е 1.60. Но когато говорим за рубриката „Изненада на седмицата“, трябваше да намеря по-висока ставка. Затова аз ще играя равенство, тъй като има доста голяма логика то да излезе като краен резултат.

    Първо, знаете, че Черно море е типичен домакински отбор и в гостуванията играе по-трудно. Монтана пък записа само 1 победа от началото на пролетта, плюс 1 равенство и 3 загуби. Лошото е, че пораженията дойдоха от преките конкуренти за изпадащите – Славия и Ботев Враца. Това е двубой, в който домакините от Монтана ще трябва да вземат нещо, ако евентуално искат да имат някакви шансове да отлепят малко от класирането.

    Единствено ме тревожи факта, че Черно море в 10-те си гостувания от началото на сезона има цели 6 загуби, добавяме само 2 ремита и 2 победи. Но си мисля, че тук имат шанс поне за точка…

    -Мартин Георгиев: Моята изненада е на двубоя Брайтън – Нюкасъл (Хендикап -1,5 гола за 1-ца в полза на Брайтън за @ 3.22 @ Betwinner)

    • Отбори, заемащи 16-то и 17-то място в Лигаа, но Брайтън е един от най-добре играещите тимове в лигата – очакваните точки на тима са с 18 повече от реалните, което щеше да ги нареди малко зад Уест Хям в класирането. Имат добър мениджър, но слаби изпълнители
    • Нюкасъл са без 4 ключови играчи – Уилсън, Алмирон, Максимен и Шер, но са в серия от 3 Х-а.
    • Брайтън има само 1 домакинска победа в последните си 18 мача у дома, но срещу Нюкасъл не е допускал гол в 6 от последните 7 мача.
    • Мачовете и на двата тима са доста ниско резултатни, като общо около 2 гола средно на мач имат тези два тима
    • Брайтън е популярен с това, че пропуска много свои положения, но сега си мисля, че ще бият поне с 1 гол разлика – ХК (-1.5) за 3.22

    Кръстосан Огън

    Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева + 25 Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

    За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

    Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. 10 от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и участват в жребия за наградата. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Тони Милчев.

    Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Тони Милчев да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

    А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

    Кръстосан огън:

    Стефан Ралчев
    Лион – ПСЖ – 2
    Реал Сосиедад – Барселона – 2
    Рома – Наполи – Х
    Берое – ЦСКА – Х

    Мартин Георгиев
    Лион – ПСЖ – 2
    Реал Сосиедад – Барселона – 2
    Рома – Наполи – Х
    Берое – ЦСКА – 2

    След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

    Втора част на Подкаста

    А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

    Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с дербито от ФА Къп в Англия Лестър – Манчестър Юнайтед, което коментирахме в рубриката ни Мач на седмицата. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

    За феновете на джакпот игрите, Уинбет ви е подготвил страхотни мачове от SuperJack тираж №55. Стартовият джакпот е 50 000 лева, като имате на разположение 11 двубоя за прогнозиране. 8 познати срещи ви носят 50 лева печалба, 9 познати срещи – 500 лева печалба, 10 познати срещи – 5 000 лева и ако познаете всички 11 мача, печелите 50 000 лева.

    За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

    Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

    Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

    Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

    Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
    Коментари
    Следвай експерт
    Последвай автор

    Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

    Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

    Последвай автор
    Следвай експерт

    Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

    Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

    За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
    Препоръчваме ви
    който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
    Вход / Регистрация
    P