Босът на Гигант (Съединение) изригна: Вече не се търпи! Ритуално ни отрязаха главите

Стефан Ралчев
Подаваме жалба срещу съдийството

Ръководството на Гигант (Съединение) ще подаде жалба срещу съдийството от днешния мач срещу Саяна (Хасково). Главен рефер на двубоя бе Георги Николов Колев от Пловдив, пише официалният сайт на Гигант Съединение.

Домакините от Съединение загубиха с 1:2 мача от поредния кръг в Югоизточната Трета лига.

Колев е елитен съдия и бе определен за Най-проспериращ сред колегите си за 2023 година.

„Вече не се търпи… Ритуално ни отрязаха главите. И то не за първи път. Дузпата, която този уж елитен рефер даде през второто полувреме, буквално предизвика недоумение в почти всички на стадиона. Гостите от Хасково дори не повярваха в началото, че отсъжда наказателен удар.

Нашият вратар първо избива топката с ръце. Дори не съм убеден, че вратарят закача с ръцете си играча на Саяна, който се навежда под него и пада на земята. Той с това си решение просто приключи мача в полза на гостите.

Ако загубим с игра – първи ще призная. Никога няма да се оправдавам. Но този път чашата преля. Не искам съдиите да помагат на Гигант (Съединение), просто искам да не ни режат, защото и срещу Спартак (Пловдив) ни посякоха с много спорна дузпа.

Не виждам никаква промяна в БФС, а Конгресът беше само преди няколко дни. Ако продължаваме по същия начин със старите… Не искам да продължавам! Наистина съм афектиран, защото не заслужаваме подобно отношение“, коментира президентът на Гигант Добри Козарев.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P