Букмейкърите на едно мнение: Модрич фаворит за „Златната топка“, Роналдо и Меси далеч зад него

Стефан Ралчев
Отличието „Златната топка“ продължава да тежи най-много. И именно поради тази причина е най-ценно в колекцията на всеки футболист. Към края на календарната година започват и догадките кой ще е поредният носител на трофея.

modric-the-best

Ако се доверим на букмейкърите, новият носител на „Златната топка“ би трябвало да е Лука Модрич. Хърватинът е топ фаворит на всички букита, като има доста сериозен аванс пред преследвача си Кристиано Роналдо.

Според българския букмейкър Ефбет шансовете на Модрич да вдигне топката са оценени на 1.65, Роналдо е с коефициент 5.75, а Гризман е на трето място с коефициент 8.25, а Меси е чак пети с невероятния коефициент 22.00.

Същото разпределение на силите наблюдаваме и според букмейкъра Бет 365. Тук дори Модрич получава още по-голямо доверие и по-нисък коефициент – 1.61. Следват отново Роналдо, Гризман, Мбапе и Меси. Аржентинецът е с още по-висок коефициент – 26.00.

В Winbet Модрич също е далеч пред останалите. Шансовете му са оценени от букмейкъра с коефициент 1.50. Любопитното е, че тук намираме под №6 сред кандидатите за отличието Рафаел Варан.

Букмейкърът Палмсбет също отрежда първо място в тази класация на Модрич, като коефициентът е още по-нисък – 1.45. Следват Роналдо, Мбапе и Меси. Ако Гризман при останалите е трети, то в този случай липсва сред челниците.

Припомняме, че само преди няколко седмици Лука Модрич спечели индивидуално отличие – наградата на ФИФА The Best. Той изпревари Кристияно Роналдо и Мохамед Салах в класацията, в която участваха треньорите и капитаните на националните отбори, представители на медиите и феновете.

Коефициентите на Ефбет

Коефициентите на Бет 365

Коефициентите на Уинбет

Коефициентите на Палмсбет

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация