Efbet продължава да помага на българския волейбол

«Букмейкър Рейтинги»
Efbet ще продължи подкрепата си към българския спорт и през 2020 година. Клубовете, на които букмейкърът ще подаде ръка, са ЦСКА и Славия.

Славия ЦСКА волейбол Ефбет

Компанията за онлайн предвиждания има амбицията да стане генерален спонсор на двата отбора на Славия (мъжки и женски). Това бе потвърдено от треньора на „белите“ Иван Сеферинов. Шефът на волейболния клуб разкри, че са водени разговори с братята Цветомир Найденов и Боян Найденов, които са собственици на Ефбет. Конкретен договор все още не е подписан, но това е въпрос на време.

Вземете ексклузивен първоначален бонус от Ефбет

В напреднала фаза са и преговорите с ЦСКА. Родният букмейкър вече четири години е спонсор на клуба. Този път разговорите между двете страни са били по повод актуализация на условията. Дългогодишният наставник на ЦСКА Александър Попов планира да инвестира финансовата помощ в насока на развитие на женския отбор на клуба.

“Efbet от години стриктно следва линия на подпомагане на качествения български спорт и решението да даде финансово рамо на два от водещите клубове в родния волейбол е само поредната стъпка от тази последователна политика”, коментира единият от собствениците на компанията.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация