До 100% увеличена печалба от Winbet за Шампионската лига

«Букмейкър Рейтинги»
Клубният футбол се завърна през уикенда след паузата за националните отбори, а сега с трепет очакваме и мачовете в Шампионската лига.

100% увеличена печалба Winbet

Букмейкърът Winbet предлага доста интересна възможност за печалби от предстоящите дербита в групите на Шампионската лига.

Вземете новия ексклузивен бонус в размер на 200% до 100 лева

При осъществен печеливш множествен залог (промоцията важи и за единични залози) на шампионските дербита Ювентус – Атлетико Мадрид, Реал Мадрид – ПСЖ, Барселона – Борусия Дортмунд, както и Ливърпул – Наполи букмейкърът може да увеличи вашата печалба с 100%.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 26.11.2019
Край: 27.11.2019

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

1. От промоцията могат да се възползват всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.

2. Всеки клиент на Winbet ще получи до 100% върху нетната си печалбата си при печеливш квалифициращ залог. Допълнителната печалба се определя спрямо броя на квалифициращите срещи, комбинирани в множествен залог, както следва в таблицата:

Брой срещи

Допълнителна печалба

1 среща 15%

2 срещи 30%

3 срещи 50%

4 срещи 100%

3. Допълнителната печалба е на стойност до 200 лв и се добавя като реални средства в клиентската сметка без никакви ограничения за теглене и разиграване. Това е максималната допълнителна печалба, която всеки клиент ще може да спечели сумарно от всичките си квалифициращи залози по време на промоцията.

4. Ако някоя селекция/залог е отложена/отменена, процента на увеличена печалба ще се прилага спрямо броя на печелившите селекции. Например, 3 селекции в права колонка с 2 печеливши и едно отложено/отменено събитие, играчът ще получи допълнителни 30% върху печалбата си.

5. Футболните срещи, които се зачитат към промоцията са: Реал Мадрид vs. ПСЖ и Ювентус vs. Атлетико Мадрид в събота, Ливърпул vs. Наполи и Барселона vs. Борусия Дортмунд.

6. Минималната стойност на квалифициращ залог е 10 лева или еквивалента й в евро.

7. За да се възползвате от увеличена печалба може да поставите залога си на една от трите срещи, или чрез множествен залог включващ две или три от тях.

8. За да участвате в промоцията, в множествения залог, трябва да има само събития от посочените футболни срещи. Множествени залози в комбинация с други спортни събития няма да се зачитат в полза на промоцията.

9. Важи за единични залози (сингъл) и множествени залози (права колонка) с минимален коефициент на селекция 1.30 поставени на квалифицираща селекция. Ако една от селекциите е с коефициент по-нисък от 1.30, то тя няма да се зачита към промоцията. Системи пълно комбиниране са изключени от промоцията.

10. Промоцията се отнася до залози направени преди събитието, на живо, както и комбинация от двете.

Пример за квалифициращ залог:

Ювентус vs. Атлетико Мадрид Общо голове: Над 1.5 (1.41)

Ливърпул vs. Наполи 1Х2: 1 (1.45)

Реал Мадрид vs. ПСЖ 1Х2: 1 (2.31)

Брой залози: 3

Квалифициращи залози: 3

Допълнителна печалба: 50%

Залог: 100 BGN

Коефициент: 4.72

Стандартна печалба: 472 BGN

Крайна печалба с 50% бонус: 658 BGN

11. Няма ограничение за броя на квалифициращите залози. Клиентите ще могат да получат допълнителната печалба за всеки един от двубоите, в случай че ги поставят в отделни квалифициращи залози.

12. Предварително затворени залози (Кешаут) няма да участват в промоцията.

13. Средствата спечелени по правилата на промоцията ще бъдат добавени в игровите сметки до 24 часа след края на промоцията. Ако не сте получили увеличената печалба в упоменатия срок, може да се свържете с нас, за да я добавим допълнително.

14. Всички други правила и условия на нашия сайт ще се отнасят до промоцията.

15. Запазваме си правото при недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, да не признаем за валидни направените от него залози, както и да приспаднем всеки положителен баланс, който е получен в резултат на неправомерните действия, а също така и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с промоцията, моля, свържете се с отдел “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

* Запазваме си правото да променим условията, както и срока на промоцията във всеки един момент. Клиентите ще бъдат уведомени своевременно при промяна.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация