По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Palms Bet Специалист - Безплатна Игра за Познавачи с Награден Фонд

Използван от 27 човека
Стойност на бонуса
250 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Palms Bet предлага на вашето внимание нова игра за период от 1 месец. Играта се нарича Palms Bet Специалист – Безплатна игра за Познавачи. В нея най-общо казано трябва да познавате изхода от мачове, за което ще печелите точки.

Общият награден фонд на играта е 1000 лева, а победителят (с най-много точки) ще спечели първа награда – 250 лева. Финансови награди ще има за първите 50 в крайното клаиране.

Срок на промоцията

Старт: 20/08/2020г.
Край: 20/09/2020г.

Правила и Условия

  • Всеки участник получава по 50 стартови „COINS“ (виртуални точки), с които може да поставя своите прогнози. За всеки свой успешен депозит клиентът ще получава по 10 допълнителни „COINS“ (независимо от сумата на депозита).
  • Всеки ден участниците ще имат възможност да прогнозират предварително избрани футболни срещи (краен изход в срещата). Срещу всяка своя прогноза, участниците ще имат възможност да изберат с каква сума „COINS“ да поставят своята прогноза, като тази сума ще бъде извадена от общия им баланс. Всички маркети за мачовете се уреждат според резултат в редовното време, освен ако не е посочено друго. Редовното време включва допълнителното време, дадено от съдията, но не включва продължения, нито пък дузпи.
  • Ако играчът познае изхода от срещата, тогава той ще получи определените точки от тази среща. Точките се образуват като се умножи сумата на залога с тази на коефициента на избрания краен изход.
  • Наградите ще бъдат заредени под формата на бонус пари с условия за превъртане 1 (един) път стойността на наградата. Пример: Ако спечелите 10 лв награда, ще трябва да имате залози на стойност 10 или повече лева преди да може да изтеглите спечелената сума.
  • Валидността на наградата е тридесет (30) дни. В този срок условията за превъртане трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация