По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

До 100% увеличена печалба от Winbet за Шампионската лига

Използван от 10 човека
Копирай промокод
Не е нужен
Всички бонуси Winbet
Стойност на бонуса
100 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Българският букмейкър Winbet предлага на своите клиенти още една възможност за печалби. И то какви… Имате възможност да регистрирате до 100% по-голяма печалба в средата на седмицата с най-вълнуващите срещи от Шампионска лига!

Вземете ексклузивен първоначален бонус от Winbet

Във вторник играят Валенсия – Аталанта и Лайпциг – Тотнъм. В сряда се срещат Ливърпул – Атлетико Мадрид и ПСЖ – Борусия Дортмунд.

Прогноза за Валенсия – Аталанта

Прогноза за Ливърпул – Атлетико Мадрид

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 10.03.2020 10:00 EET
Край: 12.03.2020 10:00 EET

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

1. От промоцията могат да се възползват всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.

2. Всеки клиент на Winbet ще получи до 100% върху нетната си печалбата си при печеливш квалифициращ залог. Допълнителната печалба се определя спрямо броя на квалифициращите срещи, комбинирани в множествен залог, както следва в таблицата:

Брой срещи

Допълнителна печалба

1 среща 10%
2 срещи 30%
3 срещи 50%
4 срещи 100%

3. Допълнителната печалба е на стойност до 100 BGN и се добавя като реални средства в клиентската сметка без никакви ограничения за теглене и разиграване. Това е максималната допълнителна печалба, която всеки клиент ще може да спечели сумарно от всичките си квалифициращи залози по време на промоцията.

4. Ако някоя селекция/залог е отложена/отменена, процента на увеличена печалба ще се прилага спрямо броя на печелившите селекции. Например, 2 селекции в права колонка с 1 печелившо и едно отложено/отменено събитие, играчът ще получи допълнителни 10% върху печалбата си.

5. Футболните срещи, които се зачитат към промоцията са: Валенсия vs. Аталанта и РБ Лайпциг vs. Тотнъм във вторник, както и ПСЖ vs. Борусия Дортмунд и Ливърпул vs. Атлетико Мадрид в сряда.

6. Минималната стойност на квалифициращ залог е 10 лева или еквивалента й в евро.

7. За да се възползвате от увеличена печалба може да поставите залога си на една от двете срещи, или чрез множествен залог включващ две от тях.

8. За да участвате в промоцията, в множествения залог, трябва да има само събития от посочените футболни срещи. Множествени залози в комбинация с други спортни събития няма да се зачитат в полза на промоцията.

9. Важи за единични залози (сингъл) и множествени залози (права колонка) с минимален коефициент на селекция 1.30 поставени на квалифицираща селекция. Ако една от селекциите е с коефициент по-нисък от 1.30, то тя няма да се зачита към промоцията. Системи пълно комбиниране са изключени от промоцията.

10. Промоцията се отнася до залози направени преди събитието, на живо, както и комбинация от двете.

11. Няма ограничение за броя на квалифициращите залози. Клиентите ще могат да получат допълнителната печалба за всеки един от двубоите, в случай че ги поставят в отделни квалифициращи залози.

12. Предварително затворени залози (Кешаут) няма да участват в промоцията.

13. Средствата спечелени по правилата на промоцията ще бъдат добавени в игровите сметки до 24 часа след края на промоцията. Ако не сте получили увеличената печалба в упоменатия срок, може да се свържете с нас, за да я добавим допълнително.

14. Всички други правила и условия на нашия сайт ще се отнасят до промоцията.

15. Като организатор си запазваме правото по всяко време и по свое усмотрение да ограничим достъпа до офертата на всеки един клиент, като своевременно го уведомим.

16. Запазваме си правото при недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, да не признаем за валидни направените от него залози, както и да приспаднем всеки положителен баланс, който е получен в резултат на неправомерните действия, а също така и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с промоцията, моля, свържете се с отдел “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

* Запазваме си правото да променим условията, както и срока на промоцията във всеки един момент. Клиентите ще бъдат уведомени своевременно при промяна.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация