Неактивен

Днешните Super Hot залози от Winbet с предложения за топ дербитата в Лига Европа

Използван от 3 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Всеки понеделник, сряда и петък Уинбет дава възможност да заложите на 3 избрани селекции с изключителни завишени коефициенти.

Днешният понеделник не прави изключение и българският букмейкър Winbet ви дава нови възможности.

Днес възможностите за Super Hot залози са страхотни и включват два от 1/4-финалите в Лига Европа. Както ви е известно, от тук насетне турнирът ще се провежда само в 1 мач (без реванши) само в Германия. Причината за промяната е пандемията от Коронавирус, която наложи надпреварата да бъде съкратена (да отпаднат реваншите), както и да се проведе само в една страна, за да бъде минимизиран рискът от пътувания в различни страни.

Уинбет предлага „Победа за Манчестър Юнайтед след хендикап от 0:1“ срещу Копенхаген за коефициент 1.95. Другият мач от Лига Европа е Интер – Леверкузен, а предложението е „Гол/Гол още през първото полувреме“ за ставка 4.60.

Прогноза за Манчестър Юнайтед – Копенхаген
Прогноза за Интер – Леверкузен

Ето трите предложения за деня:
Манчестър Юнайтед – Копенхаген > Ман Юнайтед 1 (хендикап 0:1) (1.95)
Пескара – Перуджа > над 2.5 гола & гол/гол (2.90)
Интер – Байер Левекузен >гол/гол първо полувреме (4.60)

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. Super Hot залози са налични за съществуващи и нови клиенти.
  2. Клиентите ще могат да правят само единични залози в селекциите Super Hot Селекциите не могат да бъдат комбинирани или поставяни в система помежду си , както и с други събития.
  3. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за всяка селекция, няма да е възможно да се постави друг залог за същата селекция.
  4. Максималният залог за всяка селекция Super Hot е 20лв.
  5. Super Hot Залозите ще бъдат достъпни всеки понеделник, сряда и петък от 11:00 по време на пормоционалния период. Въпреки това си запазваме правото да премахваме всяка селекция по всяко време без определена причина или да не ги предлагаме изобщо.
  6. Уреждането на всички селекции ще се случва едновременно и възможно най-скоро, след приключване на последната такава за деня.
  7. Кеш-аут опцията няма да бъде достъпна при Super Hot залозите.
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация