Неактивен

Днешните Super Hot залози от Winbet с предложения от Испания и Германия

Използван от 3 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Всеки понеделник, сряда и петък Уинбет дава възможност да заложите на 3 избрани селекции с изключителни завишени коефициенти.

Днешният петък не прави изключение и българският букмейкър Winbet ви дава нови възможности.

Днес възможностите за Super Hot залози са супер примамливи. Една от тях ни отвежда към испанската Ла Лига. Леванте приема Реал Сосиедад, а пазарът, предложен от букмейкъра, е за Над 4,5 картона.

Доста по-интересната среща обаче е в Германия. Хайденхайм приема Вердер Бремен. Това е реванш за оставане/влизане в Първа Бундеслига. Първият мач в Бремен завърши наравно 0:0 и днес ще се реши дали Вердер ще запази мястото си в елита, или Хайденхайм ще влезе за първи път в историята си в Първа Бундеслига. Тук може да залагате на Над 2,5 гола.

Ето трите предложения за деня:
Леванте – Реал Сосиедад > Над 4.5 картона (2.15)
Хайденхайм – Вердер Бремен > Над 2.5 гола (2.50)
Севиля – Ейбар > Севиля да спечели първото полувреме (2.25)

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. Super Hot залози са налични за съществуващи и нови клиенти.
  2. Клиентите ще могат да правят само единични залози в селекциите Super Hot Селекциите не могат да бъдат комбинирани или поставяни в система помежду си , както и с други събития.
  3. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за всяка селекция, няма да е възможно да се постави друг залог за същата селекция.
  4. Максималният залог за всяка селекция Super Hot е 20лв.
  5. Super Hot Залозите ще бъдат достъпни всеки понеделник, сряда и петък от 11:00 по време на пормоционалния период. Въпреки това си запазваме правото да премахваме всяка селекция по всяко време без определена причина или да не ги предлагаме изобщо.
  6. Уреждането на всички селекции ще се случва едновременно и възможно най-скоро, след приключване на последната такава за деня.
  7. Кеш-аут опцията няма да бъде достъпна при Super Hot залозите.
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация