Неактивен

Днешните Super Hot залози от Winbet с предложения от Efbet лига и Франция

Използван от 4 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Всеки понеделник, сряда и петък Уинбет дава възможност да заложите на 3 избрани селекции с изключителни завишени коефициенти.

Днешният понеделник не прави изключение и българският букмейкър Winbet ви дава нови възможности.

Днес опциите включват много интересни възможности. Една от тях е Берое – Ботев Враца. И двата отбора имат само по една победа от началото на сезона, но старозагорци имат и 2 равенства, като все още нямат загуба. Предложението на Уинбет е Над 2,5 гола за коефициент 2.00.

Вторият мач е от първенството на Белгия, Остенде – Андерлехт, като букмейкърът предлага в двубоя да има Над 1,5 гола първото полувреме.

Третата възможност от тази промоция идва с мач от Франция, Лион – Дижон (Лион да спечели двете полувремена) е оценен с коефициент 3.99.

Ето трите предложения за деня:
Берое – Ботев Враца > Над 2.5 гола (2.00)
Оостенде – Андерлехт > Над 1.5 гола в първото полувреме (2.75)
Олимпик Лион – Дижон > Лион да спечели и двете полувремена (3.00)

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. Super Hot залози са налични за съществуващи и нови клиенти.
  2. Клиентите ще могат да правят само единични залози в селекциите Super Hot Селекциите не могат да бъдат комбинирани или поставяни в система помежду си , както и с други събития.
  3. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за всяка селекция, няма да е възможно да се постави друг залог за същата селекция.
  4. Максималният залог за всяка селекция Super Hot е 20лв.
  5. Super Hot Залозите ще бъдат достъпни всеки понеделник, сряда и петък от 11:00 по време на пормоционалния период. Въпреки това си запазваме правото да премахваме всяка селекция по всяко време без определена причина или да не ги предлагаме изобщо.
  6. Уреждането на всички селекции ще се случва едновременно и възможно най-скоро, след приключване на последната такава за деня.
  7. Кеш-аут опцията няма да бъде достъпна при Super Hot залозите.
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация