Неактивен

Днешните Super Hot залози от Winbet с предложения от България и НБА

Използван от 5 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Всеки понеделник, сряда и петък Уинбет дава възможност да заложите на 3 избрани селекции с изключителни завишени коефициенти.

Днешният петък не прави изключение и българският букмейкър Winbet ви дава нови възможности.

Днес опциите включват един мач от българската Ефбет лига Славия – Локомотив Пловдив. И двата отбора ще играят в евротурнирите, така че това е сблъсък, който ще провери моментното им състояние. В предишния кръг Славия загуби от Лудогорец с 0:3, докато Локомотив Пловдив победи макар и трудно с 2:1 Ботев Враца. Сега Уинбет предлага пазар „Над 2,5 гола“ за коефициент 2.30.

Вторият мач е Бордо – Нант. Това е откриващият мач на новия сезон във френската Лига 1. Предложението е „И двата отбора да отбележат“ за ставка 2.50.

Третата възможност от тази промоция идва с мач от НБА, а именно Далас – ЛА Клипърс, а пазарът, предложен от букмейкъра е „Над 239,5 точки“ за високия коефициент 2.70.

Ето трите предложения за деня:
Славия – Локомотив Пловдив > Над 2.5 гола (2.30)
Бордо – Нант > И двата отбора да отбележат (2.50)
Далас Маверикс – Лос Анджелис Клипърс > Над 239.5 точки (2.70)

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. Super Hot залози са налични за съществуващи и нови клиенти.
  2. Клиентите ще могат да правят само единични залози в селекциите Super Hot Селекциите не могат да бъдат комбинирани или поставяни в система помежду си , както и с други събития.
  3. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за всяка селекция, няма да е възможно да се постави друг залог за същата селекция.
  4. Максималният залог за всяка селекция Super Hot е 20лв.
  5. Super Hot Залозите ще бъдат достъпни всеки понеделник, сряда и петък от 11:00 по време на пормоционалния период. Въпреки това си запазваме правото да премахваме всяка селекция по всяко време без определена причина или да не ги предлагаме изобщо.
  6. Уреждането на всички селекции ще се случва едновременно и възможно най-скоро, след приключване на последната такава за деня.
  7. Кеш-аут опцията няма да бъде достъпна при Super Hot залозите.
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация