Неактивен

Днешните Super Hot залози от Winbet с предложения от Англия и България

Използван от 3 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Всеки понеделник, сряда и петък Уинбет дава възможност да заложите на 3 избрани селекции с изключителни завишени коефициенти.

Днешният  петък не прави изключение и българският букмейкър Winbet ви дава нови възможности.

Днес възможностите за Super Hot залози са супер примамливи.

Една от тях ни отвежда към бараж за влизане/оставане в елита на българския футбол. Дунав – Монтана ще определи кой от двата отбора ще бъде част от елита и през следващия сезон. В Дунав проблемите са огромни. Вчера отборът почти бе пред бойкот и не пожела да се качи на автобуса за София, тъй като имаше да получава пари. В крайна сметка играчите пътуваха за столицата. Пазарът, от който може да се възползвате, е „Двата отбора да отбележат“ за коефициент 2.10.

И един интересен пазар „Над 11,5 корнера“ в мача Уест Хям – Уотфорд. Изключителна битка за спасение във Висшата лига. И двата отбора имат по 34 точки и са на три от зоната с изпадащите.

Ето трите предложения за деня:
Хъдърсфийлд – Уест Бромич Албиън > Над 2.5 гола (2.25)
Дунав – ПФК Монтана > И двата отбора да отбележат (2.10)
Уест Хям – Уотфорд > Над 11.5 корнера (3.00)

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. Super Hot залози са налични за съществуващи и нови клиенти.
  2. Клиентите ще могат да правят само единични залози в селекциите Super Hot Селекциите не могат да бъдат комбинирани или поставяни в система помежду си , както и с други събития.
  3. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за всяка селекция, няма да е възможно да се постави друг залог за същата селекция.
  4. Максималният залог за всяка селекция Super Hot е 20лв.
  5. Super Hot Залозите ще бъдат достъпни всеки понеделник, сряда и петък от 11:00 по време на пормоционалния период. Въпреки това си запазваме правото да премахваме всяка селекция по всяко време без определена причина или да не ги предлагаме изобщо.
  6. Уреждането на всички селекции ще се случва едновременно и възможно най-скоро, след приключване на последната такава за деня.
  7. Кеш-аут опцията няма да бъде достъпна при Super Hot залозите.
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация