Неактивен

Днешните Super Hot залози от Winbet с предложение за Лудогорец

Използван от 4 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Всеки понеделник, сряда и петък Уинбет дава възможност да заложите на 3 избрани селекции с изключителни завишени коефициенти.

Днешният понеделник не прави изключение и българският букмейкър Winbet ви дава нови възможности.

Днес опциите включват много интересни възможности. Една от тях е Лудогорец – Мидтиланд от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани отстраниха Будучност на старта, а сега имат доста по-тежка задача срещу шампиона на Дания. Предложеният пазар от Уинбет е Над 2,5 гола за коефициент 2.25.

Вторият мач е също от квалификациите на Шампионската лига Селтик – Ференцварош. Тук предложението е за Над 3,5 гола за ставка 3.00.

Третата възможност от тази промоция идва с мач от Русия Динамо Москва – Зенит, като Winbet предлага „Зенит да спечели първото полувреме“ за коефициент 2.50.

Прогноза за Селтик – Ференцварош

Ето трите предложения за деня:
Лудогорец – Мидтиланд > Над 2.5 гола (2.25)
Динамо Москва Vs. Зенит Санкт Петербург > Зенит да спечели първото полувреме (2.50)
Селтик – Ференцварош > Над 3.5 гола (3.00)

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. Super Hot залози са налични за съществуващи и нови клиенти.
  2. Клиентите ще могат да правят само единични залози в селекциите Super Hot Селекциите не могат да бъдат комбинирани или поставяни в система помежду си , както и с други събития.
  3. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за всяка селекция, няма да е възможно да се постави друг залог за същата селекция.
  4. Максималният залог за всяка селекция Super Hot е 20лв.
  5. Super Hot Залозите ще бъдат достъпни всеки понеделник, сряда и петък от 11:00 по време на пормоционалния период. Въпреки това си запазваме правото да премахваме всяка селекция по всяко време без определена причина или да не ги предлагаме изобщо.
  6. Уреждането на всички селекции ще се случва едновременно и възможно най-скоро, след приключване на последната такава за деня.
  7. Кеш-аут опцията няма да бъде достъпна при Super Hot залозите.
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация