БР Чат
Промоции
Бонус Презареждане за спорт от Palms Bet
Към офертата

Както при други букмейкъри, така и тук ще откриете бонус „Презареждане”. За разлика обаче от WinBet, където всеки клиент може да се възползва от него веднъж седмично, то при PalmsBet има специален бонус отдел, който определя дали да получите подобна оферта, на база вашата игрална история, депозити, тегления и налична сума в профила. Може да бъде веднъж месечно, веднъж седмично или дори по-често.

Стойността на въпросния бонус „Презареждане” ще бъде процент от направения от вас депозит, но какъв точно и до каква сума би могъл да достигне остава строго индивидуално за всеки клиент. Palms Bet споделят, че неговият максимум е 100 000 лева, но определено ви съветваме да не се захласвате по тази стойност.

Самият бонус идва под формата на безплатен залог, а за да го разиграете, трябва в срок от 30 дни поне веднъж да направите залог на спортно събитие в размер на направения депозит плюс бонуса. При успеше залог, от печалбата се изважда стойността на бонуса. Внимателно прочетете условията, тъй като може да имате още няколко ограничения при пазарите, като например, без право на азиатски хендикап.

Бонус „Презареждане” в три стъпки. Как да го взема?:

1. Специален бонус отдел на Palms Bet определя кой, кога и какъв бонус да получи, като той ще е определен процент на базата на вашия депозит.

2. След получаване на оферта е необходимо да пишете съобщение на мейл или в чата на Palms Bet.

3. За разиграването на промоцията, трябва да заложите депозита и бонуса на спортно събитие в рамките на 30 дни.

Този бонус наподобява на останалите спортни бонуси в PalmsBet по отношение на това, че получавате известно спокойствие при направата на неуспешен залог. Отново обаче има елемент на субективна оценка от страна на букмейкъра. В случая, дали “заслужавате” да получите този бонус или не.

Препоръчваме
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация