Отмени
Филтри

Бонус Презареждане за спорт от Palms Bet

Използван от 125 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
100000 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Както при други букмейкъри, така и тук ще откриете бонус „Презареждане”. За да участвате в промоцията, трябва да получите специална покана от PalmsBet . В нея ще бъдат упоменати срока на бонуса и максималната сума на бонуса, който можете да вземете при депозита.

Как се получава покана за бонус?

Всеки лоялен клиент получава на седмична, месечна – дори и дневна база оферта за бонус. Поканите се получават по имейл и SMS, именно затова е добре клиентите да предоставят актуални телефонни номера за контакт. По този начин винаги ще получавате актуална информация за своите бонуси и промоции.

Как да получа „Бонус Презареждане“?

След като получите покана за бонус е нужно да предприемете следните действия:

 1. Депозирайте средства в своята сметка
 2. Бонусът Ви ще бъде кредитиран във Вашата сметка след поискване от Ваша страна на ЧАТ на живо или [email protected]
 3. Бонусът ще бъде зареден до 24 часа след поискване от Ваша страна

Правила и условия за получаване на „Бонус Презареждане“

 1. Офертата е валидна само за избрани клиенти поканени чрез имейл, SMS или на съобщение в акаунта фигуриращи в нашия ексклузивен бонус списък. Офертата е валидна само за първия депозит, направен след получаване на поканата. При разминавания на информацията между поканата към клиента и екслузивния списък, се зачита актуалната информация в списъка.
 2. След изпращане на офертата, ако клиентът направи своя първи депозит и не изиска бонуса си, то той губи правото да използва бонуса
 3. Срокът за изискване на бонус е 48 часа от получаване на поканата за бонуса. След изискване на бонуса Вие се съгласявате с всички правила и условия упоменати по-долу.
 4. Бонус Презареждане е валиден САМО ЗА ЗАЛОЗИ В СЕКЦИЯ СПОРТ и не може да се използва за залози на други игри. Залози, направени в други секции, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
 5. Максималната сума на бонуса е до 100 000лв.
 6. Сумата на бонуса ще бъде кредитирана във Вашата игрална сметка веднага след първия Ви депозит. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в спорт секцията, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.

Правила и условия за превъртане на бонуса

 • Депозитът и бонусът трябва да бъдат заложени поне веднъж на спортно събитие. Залози на Казино, Джакпот и Виртуални няма да бъдат зачитани.
 • В случаите, когато клиент реализира печеливш залог на спортно събитие с безплатен залог, в сметката му ще бъдат преведени само чистата печалба след приспадането на заложената сума.

Пример: Вие поставяте своя Безплатен залог (FreeBet) от 5 BGN на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 BGN (залог от 5 BGN х коефициент 2,5 = 12,50 BGN, минус 5 BGN = 7,50 BGN) без какъвто и да е риск от Ваша страна.

 • Всички залози направени на селекции от следните маркети: „азиатски хендикап“, всички видове азиатски линии, „равен няма залог“, всички видове “ четно/нечетно“ няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.
 • Залози, затворени в следствие на използването на функцията „Затвори Залог“, не се зачитат при превъртането на бонуса.
 • Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари 0
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация