По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен
Стойност на бонуса
1000 лева
Превъртане
Срок за превъртане
15 дни

Palms Bet предлага на своите клиенти Нов Бонус Презареждане. За да участвате в промоцията, е нужно да получите специална покана от букмейкъра. Във Вашата покана са упоменати срока на бонуса и максималната сума на бонуса, който можете да вземете при депозита.

Как се получава покана за бонус?

  • Всеки лоялен клиент получава на седмична, месечна – дори и дневна база оферта за бонус.
  • Поканите се получават по имейл и SMS (затова е добре клиентите да предоставят актуални телефонни номера за контакт)

Промоционален период

Начало: 17.08.2020
Край: 31.08.2020

Размер на Бонуса

  • Размерът на Бонус Презареждане е 100% от депозита, но до 1000 лева.

Правила и условия

  • Офертата е валидна само за избрани клиенти, поканени чрез имейл, SMS или чрез съобщение в акаунта. Офертата е валидна само за първия депозит, направен след получаване на поканата.
  • Срокът за изискване на бонус е 3 дни от получаване на поканата. След изискване на бонуса Вие се съгласявате с всички правила и условия, упоменати по-долу.
  • Условието за залог на „WOW бонус“ важи само за съответната секция, в която бонусът е бил избран (пример: Спорт бонус важи единствено за спортната секция на palmsbet.com)
  • Печалбите, реализирани при игра с предоставения бонус „WOW Бонус“,  могат да бъдат изтеглени само при условие, че направените залози с бонуса и депозита надвишават определения размер на бонуса.
  • Бонусът е валиден 15 дни от активирането му.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Чудесен Бонус Презареждане от Палмс Бет. Сравнен с подобни бонуси на другите букмейкъри тук предимството е, че получавайки бонуса, нямате изисквания и задължения да го разиграете определен брой пъти или пък да правите залози на минимален коефициент. В Efbet например има Бонус Презареждане, но максималната му стойност е 100 лева и трябва да разиграете 1 път сумата на направения депозит и да се заложат безплатните залози. Единственото условие в офертата на Palms Bet е, че  печалбите, реализирани с бонуса, могат да бъдат изтеглени само при условие, че направените залози с бонуса и депозита надвишават определения размер на бонуса.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация