По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Стойност на бонуса
10 £
Превъртане
Срок за превъртане
7 дни

Букмейкърът Betway приветства своите нови клиенти с Начален Бонус Спорт, който е в размер на 100% от първия депозит, но до £10. Бонусът е под формата на Безплатен Залог (Free Bet).

*Забележка: Имайте предвид, че компанията предлага различен Начален Бонус в различните страни. Този е за Великобритания.

Как да взема Начален Бонус Спорт от Betway

 1. Направете нова регистрация в букмейкъра
 2. Направете депозит (минималният депозит е £10) САМО с дебитна карта
 3. Имате 7 дни, за да депозирате от датата на отваряне на регистрацията
 4. 100% безплатен залог ще бъде автоматично кредитиран в салдото на безплатния залог при успешен първи депозит от £ 10 или повече.

Как да превъртя Бонуса

 • За да получите/активирате Бонус Безплатен Залог трябва да направите залози на обща стойност размера на първия депозит – £10.
 • Ако правите единични залози, трябва да бъдат с коефициент 1.75 (или по-висок)
 • Ако залагате в права колонка, всяка селекция от системата трябва да бъде с минимален коефициент 1.40
 • Няма изисквания за залагане на вашите безплатни залози. Печалбите ще бъдат изплащани във вашия паричен баланс минус първоначалната сума на безплатния залог и не са предмет на допълнителни изисквания за залагане.

Например: Имате получен Бонус Безплатен Залог в размер на £10 и залагате на коефициент 2.00. Печелите £20, но реално към вашата сметка ще бъдат преведени £10, тъй като от общата печалба се вади сумата на безплатния залог.

За какво да внимавате

 • Разрешен е само един Безплатен Залог за нов клиент, като максималната му сума е £10.
 • Имате 7 дни от регистрацията, за да депозирате
 • Съществуващите клиенти на Betway и клиентите, които регистрират дублиран спортен акаунт, не отговарят на условията за получаване на тази оферта (това включва клиенти, които се връщат, след като преди това са затворили сметка в Betway Sports / .com)

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Офертата е доста различна от досегашните добре познати начални бонуси, но уточняваме, че тя е такава за регистрираните на територията на Великобритания. В Италия например Начален Бонус Спорт е друг, така че правим това уточнение. Ако трябва да оценим този бонус Безплатен Залог, това е отлична оферта, тъй като на практика това са пари, които след това може да използвате без да се налага да превъртате по подобие на познатите ви начални бонуси.

Най-добрият бонус за Вашата страна
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация