По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Стойност на бонуса
200 лева
Превъртане
Срок за превъртане
90 дни

Една от най-големите гейминг компании Betano приветства своите нови клиенти с Начален Бонус в секция Спорт в размер на 100% до 200 лева.

Как да взема Начален Бонус Спорт от Бетано

1.Направете нов акаунт/нова сметка в букмейкъра
2.Трябва да направите минимален депозит от 10 евро
3.Ще получите вашия Бонус тогава, когато направите първия си депозит, а не когато се регистрирате

Как да превъртя бонуса

*Трябва да разиграете 5 пъти сумата на депозит + получения бонус. Например: Депозирате 100 евро, ще получите още 100 евро Бонус. Тогава трябва да разиграете общо (100+100) х 5 = 1000 евро.
*Докато изпълнявате условията по превъртане на бонуса, трябва да правите залози на минимален коефициент 1.65. Само такива се зачитат към офертата.
*От момента на активиране на Бонуса разполагате с 90 дни, за да изпълните условията за превъртането му. В случай, че периодът от 90 дни изтече, всяка сума на бонуса ще бъде автоматично загубена.

За какво да внимавате

*Офертата НЕ важи след депозит със Скрил.
*Клиентите, които са получили своя бонус чрез депозиране в Paysafe, трябва да обработят първото си теглене чрез банкова сметка, която притежават, която покрива поне сумата, която са депозирали в Paysafe, или цялата сума, ако бъде поискано от букмейкъра.
*Събитията Super Odds (с 0% марж) не се броят към превъртането на бонус офертата.
*Всички залози, които са уредени с помощта на опцията Cash Out, също не се броят при превъртане на бонуса.
*Компанията си запазва правото да отмени всеки бонус по всяко време и да удържи пълния размер на бонуса (бонус и печалби, произтичащи от бонус дейност) от всяка сметка, която се счита за злоупотреба с бонуси чрез поставяне на противоречащи си залози, за да отговори на изискванията за залагане на бонусът.
*Може да имате само един активен бонус или оферта по всяко време. За да получите ново бонусно предложение, предишното трябва да е изпълнено.

Плюсове и минуси на Бонуса

+Висока сума за начален бонус
+90 дни за изпълнение на условията по офертата
-Висок коефициент (1.65) при превъртане на бонуса

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Офертата е традиционна за пазара и не се различава особено от останалите. Финансовата й стойност – 100% до 200 лева, не е за пренебрегване, тъй като на практика удвоявате вашия депозит. Хубавото е, че имате цели 90 дни за изпълнение на условията за превъртане, което е рядко срещано при останалите букита. Имате 5 пъти превъртане на депозит и бонус, което е приемливо, но коефициентът на събитията, на които може да залагате, докато изпълнявате условията, е висок – 1.65.

Най-добрият бонус за Вашата страна
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация