По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

Бонус Advancebet залог от Betwinner

Използван от 10 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Betwinner дава Advancebet залог, ако имате наличен неуреден залог в сметката си. Това означава, че ще можете да залагате на скорошни събития без да имате цялата налична сума във вашата сметка.

Как да вземете бонуса

 1. Регистрирайте се в Betwinner или влезете в сметката си.
 2. Направете залог. За да се възползвате от Advancebet залога, вашият залог трябва да е неуреден.
 3. На база изчисления от букмейкъра, ще получите правото на Advancebet залог – изчисленията са на база потенциалните печалби на вашите неуредение залози.
 4. Наличната сума за Advancebet залози ще е видима във вашия Фиш със залози. Натискайки върху бутона „Открий“ в графата „Наличен Advancebet залог“, ще ви се вузализира вашата налична сума за Advancebet залози.
 5. Advancebet залозите трябва да бъдат залози за събития на живо или в рамките на следващите 48 часа.

За какво да внимавате

 • Ако в сметката си имате 260 лева и направите 2 залога с размери: 100 лева с потенциална печалба от 150 лева и за 150 лева с потенциална печалба от 300, то ще получите Advancebet залог от 100 лева, с когото можете да правите залози – общата сума на сметката ви е от 110 лева.
 • Ако направите Advancebet залог на стойност 50 лева при коефициент 2.00, потенциалната ви печалба е 100 лева. Залогът на стойност 50 лева ще е 10 лева от сметката ви и 40 лева от вашия Advancebet.
 • Ако залозите, които сте направили предварително са губещи, а Advancebet залогът е печеливш, сумата от 10 лева, която се използвали от вашата сметка за този залог ще ви се възстанови, а Advancebet залогът ви ще бъде анулиран.
 • Ако залозите, коите сте направили предварително са печеливши, а Advancebet залогът ви е губещ, то 40-те лева от Advancebet залога ви ще бъдат възстановени от печалбите на обикновените залози – т.е. ще ви се вземат 40 лева от печалбата.
 • Ако и двата залога са губещи, то Advancebet залогът се счита за анулиран и сумата от 10 лева, която сте използвали от вашата сметка ще бъде загубена.
 • Депозирани суми след използването на Advancebet залози не могат да бъдат използвани за покриването на Advancebet залозите.

Плюсове и Минуси на Бонуса

+Този Advancebet залог може да се използва многократно
-На практика залагате с потенциални ваши спечели средства
+Можете да се възползвате да направите залози на предстоящи събития, без да имате все още цялата налична сума в сметката ви за направата на залога
– Advancebet залогът се изчислява от Betwinner и всеки път може да е различен

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Този вид Advancebet залози са добри, защото ви дават възможността да разполагате със средства, които се очаквате да спечелите, но все още вашите залози са неуредени. Единственият риск е, ако вашият Advancebet залог е губещ, тогава ще ви се вземат средства от потенциалните ви печалби на залозите, направени преди това. Наскоро тази опция бе налична само в друг букмейкър, но ето, че Betwinner е вече вторият, който представя тази уникална услуга.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация