Отмени
Филтри
Неактивен

50% до 50 лева Бонус Презареждане от Palms Bet

Използван от 5 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
50 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Вземете 50% бонус презареждане до 50 лв. от букмейкъра Palms Bet. Офертата може да се използва само за секция Спорт и не може да се комбинира с никоя друга оферта. Бонусът се дава под формата на Безплатен Залог.

ВАЖНО: След като получите Бонуса, трябва да превъртите 3 пъти общата сума на депозит+бонус. Пример: При депозирани 50 лева и получен 25 лева бонус, трябва да се направят залози за (50+25)х 3 = 225 лева.

Промоционален период

Начало: 11.07.2020 (00:00:00 часа)
Край: 12.07.2020 (23:59 часа)

Първи стъпки

  1. Влезте в акаунта си в palmsbet.com
  2. Натиснете Депозит в основното меню
  3. Приемете 50% бонус презареждане до 50 лв.  офертата

Правила и Условия

  1. Сумата на бонуса ще бъде кредитирана във Вашата игрална сметка веднага след първия Ви депозит. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в спорт секцията, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.
  2. След приемането на офертата, сумата от депозита и бонуса ще бъде зключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
  3. Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
  4. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари 0
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация