По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

15 000 лева Награден фонд от Безплатна игра с Прогнози на Palms Bet

Използван от 0 човека
Стойност на бонуса
2000 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Палмс Бет стартира страхотна Бонус игра – „Безплатна игра с прогнози“. Този път играта е с Награден фонд 15 000 лева.

За всеки познат изход или краен резултат участникът трупа точки. Печели този, който събере най-много точки в крайното класиране.

Освен това обаче Всеки ден може да спечелите Фрийбет на стойност 10 лева, ако познаете точния резултат на 2 зададени двубоя (това е извън генералното класиране за наградния фонд).

Как да играя Безплатна игра с прогнози

  1. В допълнителната бонус игра „Безплатна игра с прогнози“ могат да се включат всички регистрирани клиенти на palmsbet.com.
  2. Безплатна игра с прогнози ще включва 76 футболни мачове от цял свят.
  3. Всеки ден участниците ще имат право да прогнозират футболните мачове от цял свят. Всички прогнози са за краен изход от срещите и се уреждат според резултатa в редовното време, освен ако не е посочено друго. Редовното време, включва допълнителното време дадено от съдията, но не включва продължения, нито пък дузпи.
  4. За да спечели голямата награда, участникът  е необходимо да събере най-голям брой точки. При правилното прогнозиране на точния резултат на дадена футболна среща, участникът печели 4 (четири) точки, ако правилно е прогнозирал изхода от срещата, то той ще спечели 1 (една) точка (максималният брой точки на една среща е четири точки).
  5. Всички участници, които се класират на позиции от 1 до 1400 място, трябва да имат направена успешна верификация на своите акаунти.

Награден фонд

 Позиция Награда
 1            2000 BGN
2            1000 BGN
3             500 BGN
4 – 5          200 BGN
6 – 9          100 BGN
10 – 20         50 BGN
21 – 105         20 BGN
106 – 500       10 BGN
501 – 1400      5 BGN

Допълнителни награди Безплатни залози

  • По време на периода на играта ( 27.08.2021 – 03.10.2021 ), palmsbet.com ще предлага за прогнозиране по 2 футболни мача на ден от цял свят . Всеки клиент, познал и двата мача на Точен Резултат за деня , ще получава по 10 лева Фрийбет в игралната си сметка , независимо от генералното класиране.
  • Ако в крайното класиране, двама или повече участници имат еднакъв брой точки, за по-предно класирал се ще се зачита участникът поставил първи своята първа прогноза в играта.
  • Бонус награди от наградния фонд ще се начисляват в активните сметки на печелившите играчи в рамките на 24 часа след края на допълнителната бонус игра.
  • За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи разигравания на стойност 5 пъти бонусa. Пример: Получавате бонус от 50 лева, 50 * 5 = 250 лв. Бонусът важи за всички секции, като минимален коефициент в секциите Спорт и На Живо е 1,50.
  • Бонусът ще бъде валиден 30 дни. Ако през този период не бъдат изпълнени изискванията за разиграване, описани по-горе, бонусът и последвалите от него печалби ще бъдат премахнати от сметката на клиента. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на тридесетдневния (30) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация