7 лева залог, над 100 коефициент и хубава печалба от Winbet

«Букмейкър Рейтинги»
Продължаваме да ви показваме хубави печалби, с високи коефициенти и с доста сериозно майсторство. Ето поредната на един от вас, който наистина демонстрира завидни умения.

Печалбата идва от българския букмейкър Winbet, който е един от най-добрите на пазара заради разнообразието на всякакви варианти за игра, но и високите коефициенти, които предлага.

Клиент на букмейкъра е играл съвсем традиционен залог – права колонка от 7 мача с общ коефициент около 107.00! Заложил е 7.77 лева и отнася 831 лева печалба.

Интересното в печелившия фиш е, че всички пазари са за общ брой голове – три от тях са за над 1,5 гола, останалите 4 мача са традиционния оувър над 2,5 гола. Сред тях има забележителни ставки – 2.33, 2.49…

Виждате, че не е трудно! Спечелилият вероятно ще каже, че е проста работа, но наистина се изисква внимателно подбиране на мачовете, избиране на правилния пазар и естествено… мъничко късмет.

Честито на печелившия, пожелаваме му още подобни удари.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация