100% до 100 лв

FREEBET при регистрация

Вземи бонус

1xBet със специални коефициенти за Конър Макгрегър: Има дори да получи “Оскар”

«Букмейкър Рейтинги»
Една от най-големите звезди на ММА Конър Макгрегър обяви през месец март, че прекратява кариерата си. Това стана, след като загуби на 6 октомври в скандален мач с Хабиб Нурмагомедов.

coner-1xbet

Няколко месеца по-късно обаче букмейкърите вече предлагат коефициенти навършващият на 14 юли 31 години Макгрегър да се завърне в октагона.

Руският букмейкър 1xBet ви предлага ставка от 1.85 скандалният ирландец да се бие още през 2019 година. Горе долу същият коефициент е и боецът да няма битка до края на годината – 1.87.

Всъщност, компанията за залози предлага страшно много и различни варианти за залози, свързани с бъдещето на Конър Макгрегър. Една от тях например е дали до края на 2020 година ирландецът ще проведе боксов мач. Ако смятате, че това е възможно – коефициентът е 3.00. В противен случай, залагате на 1.36.

Ако сте супер фенове на изненадите, може да заложите дори на това, че Конър Макгрегър ще получи Оскар до 2020 година. Коефициентът за този пазар е точно… 200!

Още по-интересното е, че 1xBet предлага ставка за това, че Макгрегър ще стане футболист на Манчестър Юнайтед до края на 2020 година. Тук коефициентът е 100, тоест два пъти по-реалистично според букито е ММА звездата да облече червения екип от това да получи “Оскар”.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация